Recept (2 adaghoz):
200 g csirkemell/csirkecomb filé/pulyka comb filé
100 g sárgarépa
2 szál újhagyma
150 g édeskáposzta
80 g zöldbab
2 gerezd fokhagyma
1 evőkanál @love.diet.official tápióka liszt
40 g szójaszósz
30 g víz
2 evőkanál @love.diet.official szezámmag olaj
2 evőkanál @love.diet.official kókuszolaj
100 g tészta
Fűszerek: só, bors, őrölt gyömbér, chili
A tésztát megfőzzük.
A zöldségeket és a húst feldaraboljuk csíkokra, a húst sózzuk, borsozzuk és beleforgatjuk a tápióka lisztbe.
Serpenyőben kókuszolajon megpirítjuk a húst, ezután jöhetnek a zöldségek, azokat is pirítjuk és addig elkészítjük a szószt.
A szójaszószt, vizet, szezámmag olajat, gyömbért, chilit összekeverjük.
A húsos raguhoz adjuk a kifőtt tésztát, pirítjuk pár percig és ha a zöldségek is kicsit puhultak és pirultak, ráöntjük a szószt és összefőzzük.
