Kategóriák

Kategóriák

Cookie-kat használunk 🍪
A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Adatvédelmi tájékoztató
Kedves Partnerünk! Köszöntjük megújult webáruházunkban!
Kérdés esetén keressen elérhetőségeinken!

Kínai pirított tészta zöldségekkel

Recept (2 adaghoz):
200 g csirkemell/csirkecomb filé/pulyka comb filé
100 g sárgarépa
2 szál újhagyma
150 g édeskáposzta
80 g zöldbab
2 gerezd fokhagyma
1 evőkanál @love.diet.official tápióka liszt
40 g szójaszósz
30 g víz
2 evőkanál @love.diet.official szezámmag olaj
2 evőkanál @love.diet.official kókuszolaj 
100 g tészta
Fűszerek: só, bors, őrölt gyömbér, chili

A tésztát megfőzzük. 
A zöldségeket és a húst feldaraboljuk csíkokra, a húst sózzuk, borsozzuk és beleforgatjuk a tápióka lisztbe. 
Serpenyőben kókuszolajon megpirítjuk a húst, ezután jöhetnek a zöldségek, azokat is pirítjuk és addig elkészítjük a szószt.

A szójaszószt, vizet, szezámmag olajat, gyömbért, chilit összekeverjük. 
A húsos raguhoz adjuk a kifőtt tésztát, pirítjuk pár percig és ha a zöldségek is kicsit puhultak és pirultak, ráöntjük a szószt és összefőzzük.