Csirkemell
300 g csirkemellet felszeletelünk, kiklopfoljuk és sózzuk, borsozzuk mindkét oldalukat.
Ezután panírozzuk:
Liszt-tojás-panírmorzsa+parmezán
(Én LoveDiet gluténmentes zabpehelylisztet és LoveDiet gluténmentes panírmorzsát használtam )
A panírozott szeleteket egy tepsibe helyezzük és mindkét oldalukat lefújjuk kókuszolaj spray-vel és 170 fokon oldalanként ~20-20 percig sütjük.
Céklasaláta
1 db céklát meghámozunk, kockára darabolunk és megfőzünk. 1 db savanykásabb almát szintén meghámozunk és kockára vágunk. A szószhoz összekeverünk 130 g tejfölt, 60 g light majonézt, pici citromlevet, ízlés szerint sót és borsot. Összekeverjük és hozzáadjuk az almát és a megfőtt, kihűtött céklát. Hűtőben pihentetjük fogyasztásig.
Quinoa
100 g LoveDiet quinoát alaposan átmosunk,kétszeres mennyiségű vízben 15 perc alatt megfőzünk, lezárjuk és fedő alatt további 10 perc állni hagyjuk, majd hagyjuk kihűlni.
